Stillingsopslag som advokat

Vi er...

… et ungt advokatfirma med realistiske drømme og ambitioner om fremtidig vækst. Som led i vores vækstplaner
forventer vi i 2023 at åbne kontor i Aarhus, hvor du også vil skulle have din gang og din arbejdsdag. I dag har vi kontorer
nord for Aarhus i Hadsten og Lystrup.


Vi gør os hver eneste dag umage for at være og skabe en attraktiv arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø og en flad
organisationsstruktur. Vores fælles dagligdag byder på arbejdsomhed, travlhed og højt humør – og samtidig en høj grad
af frihed og fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejde og arbejdstider.


Vi har primært fokus på privat- og erhvervsretlige sager, mens vores søsterselskab Rieck Inkasso udelukkende
beskæftiger sig med inkasso. Vores rådgivning og samarbejde med vores klienter i hele Danmark foregår altid i
øjenhøjde og med afsæt i ordentlighed og respekt

Du er...

… advokat med interesse for og erfaring med strafferet samt familie- og arveret. Gerne med specifik erfaring med dødsbobehandling. Andre juridiske specialer i kombination med strafferetten kan bestemt også være interessante.

Det er af afgørende betydning, at du er kendt for ordentlighed, og at du besidder en høj grad af empati og forretningsmæssig forståelse. Du har på egen krop oplevet dig selv som robust, og dine nærmeste kollegaer vil beskrive dig som loyal, ærekær og engageret i både klienter, kollegaer og samarbejdspartnere.

Du trives med og evner at arbejde selvstændigt på et fagligt højt niveau, og du omsætter dagligt viden og erfaring til praksis med en løsningsorienteret tilgang. Du har lyst til at være en aktiv del af voresfremtidige vækstplaner, og i bedste fald har du både ambitioner om og potentiale til partnerstatus – men det er ikke et krav.

Du har måske allerede møderet for landsretten, men da vi fører en del retssager, vil du få rig mulighed for at opnå møderet.

Du har måske allerede opbygget din egen sagsportefølje – eller også har du en ambition om at gøre det snarest muligt i samarbejde med os. Er du selvstændig – gerne med domicil i Aarhus – og kan du se fordele ved at være en del af vores virksomhed, er vi også meget interesserede i en uforpligtende snak om mulighederne herfor.

Lad os høre fra dig

Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du mener, at det er dig, vi leder efter. Send din ansøgning, CV samt relevante bilag til advokat Lars Rieck Sørensen på LRS@rieck-advokater.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Rieck Sørensen på telefon 5353 0908 eller e-mail. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Ansøgningsfrist:
Den 30.11.2022, men samtaler afholdes løbende

Tiltrædelse:
Snarest muligt.

Arbejdstid:
Fuld tid – dog kan et ønske om deltid være muligt for den rette ansøger.

Løn:
Efter aftale og kvalifikationer